Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

TV4 sponsrar Folkets Pris

Publicerad: 13 oktober 2011, 16:02

Om mindre än en vecka är det dags för årets Roygala. Nu står det klart att TV4-gruppen går in och sponsrar kategorin Folkets pris. – Folkets pris är ett utmärkt tillfälle för TV4 att lyssna på tittarna och låta dom få avgöra vad som är bra reklamfilm, säger TV4:s kommunikationsdirektör tillika jurymedlemmen Gunnar Gidefeldt.


Ämnen i artikeln:

Gunnar GidefeldtRoygalanTV4

Gunnar Gidefeldt.

Precis som namnet antyder är det tittarna som avgör vilken film som tar hem kategorin Folkets pris genom att rösta på sin favorit.
– Folkets pris är ett utmärkt tillfälle för TV4 att lyssna på tittarna och låta dom få avgöra vad som är bra reklamfilm. Det finns ingen mer rättvis jury än svenska folket. Som jurymedlem är jag väldigt spänd på att se vilken film som går hem när tittarna får bestämma, säger Gunnar Gidefeldt i ett pressmeddelande.

De tio nominerade filmerna kommer nu att visas på TV4.se fram till galan.
– Vi är väldigt glada att få in en så stark aktör som TV4 till årets gala. Sponsorskapet från TV4 är ett viktigt dragplåster så att vi kan nå ut till ännu fler folk och få dom att säga sitt om svensk reklamfilm, säger Cornelia Opitz, Roygala-general.

Roygalan äger rum den 20 oktober.

Här  kan du kolla in de nominerade till Folkets pris. Du kan även rösta på din favorit i Resume.se:s lokala omröstning.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Gunnar GidefeldtRoygalanTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.