Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Två av tre nappade på Jernhusens kampanj

Publicerad: 3 september 2013, 14:11

Igår gick startskottet för Jernhusen Medias kampanj där reklambyråer får erbjudande om gratis exponering på tre av Sveriges mest besökta platser. Efter några timmar hade två av veporna hittat fram till personerna.


Ämnen i artikeln:

Jernhusen MediaGarbergs

Igår sattes tre olika vepor upp på Centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Då riktades budskapet till Anna Kask, Acne Advertising, Calle Österberg på Shout och Maria Hellberg, Konovalenko.

Två av dem hörde av sig innan midnatt och får en veckas gratis annonsering i stationen, tillsammans med en av byråns kunder.

Anna Kask, ad på på Acne Advertising, fick ett meddelande via Facebook av en kompis som fotat vepan på Stockholms Centralstation. Det kom även fler tips om vepan via mail och Facebook under dagen.

– Vi är jätteglada och det kommer någon av våra kunder också att bli, det är en kul kampanj, säger hon.  

För Maria Hellberg, som är ad på Konovalenko, blev det något av en chock. Hon hade inte fått någon förvarning, utan anlände till Malmö Centralstation på kvällen och såg sitt namn på vepan där.

–Det är en rolig och bra kampanj och vilken hit att se sitt eget namn i flera tusen punkter en regnig måndagkväll, säger hon.

För Jernhusen Media är kampanjen ett sätt att öka kännedomen om stationer som arena för kreativa kampanjer. De vill att Centralstationerna ska finnas med i tanken där de mest kreativa idéerna föds och därför valdes kreatörer på reklambyråer som målgrupp i första etappen av kampanjen.  

Fortsättningen är ännu så länge hemlig men kampanjen kan följas via hemsidan jernhusenmedia.se.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Jernhusen MediaGarbergs

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News