Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Tvillingchocken i Twix nya reklam

Publicerad: 27 april 2016, 08:24

I Twix nya reklam figurerar förvirrade cafégäster, filmade av en dold kamera. Orsaken till förvirringen: cafét fylls efter hand med tvillingpar som ser identiska ut och är klädda i exakt samma outfit.


Ämnen i artikeln:

Patchwork

I en ny reklam spelar Twix Sverige på det fakto att det finns två chokladstänger inuti Twixförpackningen. I filmen är det nämligen inte bara chokladen det finns dubbelt av, utan plötsligt fylls ett helt café med identiska tvillingpar. Förutom de enstaka kunder som intet ont anande sitter och ska ta sig en fika.

Man kan ju ana deras förvåning när plötsligt alla i cafét ser likadana ut, och den förvåningen har Twix Sverige snappat upp med hjälp av en dold kamera. Kampanjen kallar de för "Coffee with a Twix" och tar därmed vara på den starka fikakulturen vi har i Sverige.

– Svenskarna är bland de mest kaffetörstiga människorna i världen, närmare åtta koppar kaffe dricker svenskar i genomsnitt per dag. Vi upplever att kaffe ger en känsla av sammanhållning och det blir även en social upplevelse när vi får njuta av choklad till också, säger Iben Maria Bason, nordisk marknadschef på Mars Norden, i ett uttalande.

Bakom kampanjen står byrån Patchwork och filmen är regisserad av Sigurd Bæk och producerad av Moland Film Company. Se cafégästerna förvånas av tvillingparen här:

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Patchwork

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.