Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Uber ska hjälpa dig med mat och städning

Publicerad: 4 september 2015, 08:36

Uber+Helping+Mat.se=sant.

De tre startup-bolagen Uber, Mat.se och Helpling slår sina påsar ihop i en gemensam kampanj. I morgon bjuder de på städning och hemleverans av mat.


Ämnen i artikeln:

StartupsMarknadsföringUber

Under lördagen kommer tjänsten "Uber Home" att finnas tillgänglig i den populära taxiappen. Det hela är en kampanj där de gör gemensam sak med Mat.se och städföretaget Helpling. Alla tre är företag som med hjälp av digitala lösningar vill revolutionera sina branscher.

– Under helgen vill man hinna med annat än att städa och handla mat. Genom detta samarbete frigör vi tid för våra användare som de kan använda till roligare saker. Vi vill visa hur lätt man kan förenkla sin tillvaro med bara ett knapptryck, säger Lina Areblad, marknadsansvarig på Uber, i en kommentar.

Kampanjen pågår mellan klockan 11 och 16. Då ingår en städning av köket och matvaror som levereras direkt till hemmet.

– Genom att samarbeta kan vi erbjuda en unik produkt. Den som gillar att testa nya produkter och tjänster lär älska det här samarbetet, kommenterar Gustaf Hällgren, marknadschef på Helpling.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

StartupsMarknadsföringUber

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.