tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Udda samling bildar ny storbyrå

Publicerad: 12 mars 2013, 09:40

Markus Leijonberg (t.v) och Pär Löfstedt. Foto: Pressbild.

Yellon, Kompago Kommunikation och Leijonberg Arkitekter i Lund går samman och bildar en ny typ av bolag. Det nya bolaget får cirka 50 medarbetare med specialistkunskaper inom arkitektur, industridesign, landskapsarkitektur och reklam.

Ämnen i artikeln:

YellonReklam

KB

Karl-Johan Byttner


– Vi har länge letat efter en reklambyrå som kan varumärken och en  arkitektbyrå med fokus på inredning av kommersiella lokaler och nu har  vi hittat rätt, säger Markus Leijonberg, vd för arkitektur- och  industridesignbolaget Yellon i en kommentar.

Han menar att många  företag möter utmaningar som kräver helt nya lösningar och  konstellationer. 


Samgåendet mellan Yellon, Kompago Kommunikation och  Leijonberg Arkitekter innebär att det nya bolaget får fyra  kompetensområden som ska verka nära varandra, men tanken är också att man ska kunna arbeta med egna uppdrag inom respektive bransch.

– Idag  går det inte att bygga ett starkt varumärke enbart genom reklam. En  verksamhet har många fler kontaktytor. Styrkan sitter i att man på ett  bra sätt får ihop bilden av vem man är genom det man säger, det man gör  och hur man ser ut, säger Pär Löfstedt, VD på Kompago Kommunikation i en  kommentar.

Det nya bolaget får 50 anställda som arbetar med uppdrag  i Sverige som internationellt. 


Verksamheten har kontor i  Jönköping, Malmö och Stockholm.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev