Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ulf Sandberg till Naked

Publicerad: 6 april 2011, 12:37

För snart ett år sedan kom beskedet: Grundaren Ulf Sandbergs lämnar mediebyrån Starcom. Nu blir han bollplank åt reklambyrån Naked. Det berättar han i en stor intervju i Resumés papperstidning, som kommer ut i morgon.


Ämnen i artikeln:

StarcomFredrik SvenssonUlf SandbergNaked

Ulf Sandberg. Foto: Stefan Borgius.

– Vad ska jag göra nu? Nu ska jag lägga av att jobba på Starcom och hjälpa unga entreprenörer som har startat eller som vill starta bolag och vill ha med någon som kan mediebranschen, kommunikation och kan se affärsmöjligheterna, säger Ulf Sandberg till Resumé.

Han fortsätter:

– Jag har de senaste åren investerat i några nystartade bolag som jag tänker ägna lite mer tid åt. Sedan ska jag också arbeta med andra kommunikationskanaler än de traditionella du ser på en mediebyrå, samt med uppdrag inom kommunikation åt några större bolag. Jag har ocksåfem styrelseuppdrag. Vi har också snackat om att jag ska börja som bollplank på Naked.

Fredrik Svensson, vd på Naked, bekräftar för Resume.se att byrån ingått ett avtal med Ulf Sandberg om ett samarbete.

– Jag har jobbat mycket med Ulf i min tidigare karriär på Starcom. Jag har en enorm respekt för hans kreativitet och kompetens. När Ulf bestämde sig att för att sluta på Starcom så kände jag att att jag ville återuppta samarbetet och använda mig av Ulfs kompetens på Nakeds kunder, säger Fredrik Svensson till Resume.se.

Läs hela intervjun med Ulf Sandberg i morgondagens pappersedition av Resumé.

Så här blir du prenumerant

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.