söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ulrika Good tvingas lämna CP+B Europe

Publicerad: 28 november 2012, 09:05

Ulrika Good.

Foto: Björn Elgstrand.

CP+B Europes copywriter Ulrika Good sägs upp på grund av arbetsbrist. Hon lämnar tillsammans med två andra kreatörer. Uppsägningen bekräftas på hennes blogg. – Det är lite deppigt just nu, säger Ulrika Good till Resumé.

Ämnen i artikeln:

CP+B EuropeUlrika Good

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Under förra våren stod det klart att Ulrika Good lämnade Göteborgsbyrån Goss efter sju år. I augusti 2011 blev hon istället copywriter på CP+B Europe.

Nu tvingas hon och två andra kreatörer på byrån att säga upp sig på grand av arbetsbrist. Det skriver Ulrika Good på sin blogg:

"På grund av arbetsbrist är jag och två andra kreatörer uppsagda, på fredag jobbar jag min sista dag på CP+B och efter det är den arbetsmässiga delen av mitt liv ett diffust töcken. Eller ett oskrivet blad, om man hellre vill se det så."

Hon uppmanar sina läsare att komma med tips och förlslag på framtida arbetsplatser:

"Om du har något kul förslag på vad jag kan hitta på efter jul är du mer än välkommen att maila mig på adressen du hittar i spalten här till höger. Eller kontakta mig i någon av mina andra sociala kanaler."

– Det är lite deppigt just nu, säger Ulrika Good till Resumé.

Hon gör sin sista arbetsdag under fredagen. Ulrika Good kommer att låta uppsägningen sjunka in och fokusera på att fira jul med sin familj.

– Jag slutade på Goss för att jag kände att det inte skulle hålla. I en sån situation ville jag inte vara på samma byrå som Johan (Ulrikas man Johan Good som jobbar på Ellermore).

Vad tar du med dig från tiden på CP+B Europe?
– Som alltid är det bra att ändra på saker och ting. Jag hade varit på Goss i sju år och har lärt mig jättemycket under tiden på CP+B Europe. När Goss var en traditionell byrå var CP+B Europe väldigt inriktade på det digitala. Många av mina arbetsuppgifter hade jag aldrig hållit på med innan.

Hur förberedd var du på uppsägningen?
– Det är man ju aldrig. jag märkte att det blev mindre och mindre att göra. Men jag har inte hunnit prata med någon framtida arbetsgivare.

Skulle du kunna tänka dig att jobba utanför Göteborg
– Jag har min familj i Göteborg och det krävs något exceptionellt för att jag skulle flytta på mig. Men konstigare saker har hänt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev