Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

UMG rekryterar senior PR-konsult

Publicerad: 11 juni 2014, 08:04

Jessica Ljunggren

Foto: Pressbild:UMG

UMG vill stärka erbjudandet inom varumärkesupplevelse och gå mot ett tydligare kanaloberoende konsumentfokus. En del i resan är rekryteringen av seniora pr-konsulten Jessica Ljungren från MSLGroup.


Ämnen i artikeln:

MSLGroupUMGMSL

På MSL i Stokcholm har Jessica Ljunggren varit kommunikationskonsult som hon varit specilaiserad inom sedan 2006. Under tiden på pr-byrån har Jessica Ljunggren haft ett tydligt nordiskt fokus och   varit ansvarig för bland annat den internationella handelsplatsen Etsy.com och flera av Procter &   Gambles varumärken.

– UMG är den bästa byrån med konsumentfokus där ute och jag gillar deras tankesätt och   konsumentcentrerade angreppssätt, vilket var det som lockade mig att gå över till UMG. Att nu få vara   med från början på resan att skapa något nytt känns spännande, säger Jessica Ljunggren. Jag tar   med mig åtta års erfarenhet av konsument- och livsstilsvarumärken och kommer tillsammans med den   härliga mix av kompetenser och erfarenheter som finns inom gruppen att kunna skapa något riktigt   riktig bra, säger Jessica Ljunggren i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MSLGroupUMGMSL

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.