fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Underbart att han är tillbaka"

Publicerad: 29 september 2009, 14:00

Henrik Larsson gör landslagscomeback – igen. Då jublar Nutritech som har Henke som frontfigur i Müsli-reklamen. – För oss är det extra roligt att Henke är tillbaka, säger Ruzdi Ekenheim, vd på Nutritech, till Resume.se.

Ämnen i artikeln:

Henrik Larsson

MH

Magnus Helander


Henrik Larsson, åter i Blågult. Foto: Rickard Kihlström.

Henrik Larssons återkomst i landslagstruppen efter skadan var den stora nyheten när förbundskaptenerna Lars Lagerbäck och Roland Andersson i dag släppte truppen till VM-kvalmatcherna mot Danmark och Albanien.

–  Att ha Henrik Larsson tillbaka, han är en fantastisk tillgång på alla sätt och vis, sa Lagerbäck på presskonferensen.

Henrik Larsson är även erfaren i reklamsammanhang, och hans syns för närvarande i reklamfilmerna för Nutritech-varumärket Aktiv Müsli.

–  Det är ju inget som är avgörande för vårt samarbete, men självklart är det jättekul för oss att han är med i landslaget igen, säger Ruzdi Ekenheim.

Hade du det på känn?

– Klart jag hade, ha ha, Närå, men jag hoppades det så klart.

Henrik Larsson hade varit stor nog ändå som frontfigur även utan landslagscomebacken, men det blir extra draghälp när Aktiv Müsli-filmerna rullar i tv-framöver. Larsson har chansen att bli Sveriges hjälte och ta landslaget till VM.

Nutritechs samarbete med Larsson inleddes i februari och fortsätter ytterligare 2,5 år. Det har nyligen spelats in en ny film och Ruzdi Ekenheim är nöjd med samarbetet.

– Det är inte lätt att hantera ett så stort varumärke som Henrik Larsson men vi är överlag nöjda, säger han.

Müsli-reklamen med Henrik Larsson görs av reklambyrån Adamsson Appelfeldt Advertising i Malmö. Pr-byrå är Jakobsson Reklam & PR i Helsingborg.

Även Adidas lär dra på smilbanden. Kläd- och skosponsorn har ett individuellt avtal med Henrik Larsson.

Kanal 5 sänder Danmark-Sverige den 10 oktober.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev