Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Unibet värvar skidstjärnor

Publicerad: 19 februari 2013, 13:30

Anna Haag och Emil Jönsson

Unibet har gjort klart med de svenska elitåkarna Anna Haag och Emil Jönsson om ett sponsoravtal och knyter längdåkarna till sig som skidambassadörer.


Avtalet inleds i och med skid-VM i Val di Fiemme och  sträcker sig över   vinter-OS 2014 i Sotji och hela nästa säsong.  

–   Vi är väldigt glada över att ha Anna och Emil i vårt stall och vi   kommer att stötta paret i deras satsning under VM och inför vinter-OS. I   och med samarbetet knyter vi inte bara till oss två av världens   snabbaste längdåkare utan också två fantastiska idrottspersoner som   representerar oss som spelbolag väldigt väl, säger Claes Bergström, Sverigechef Unibet.

Förvärvet   av Anna och Emil är en del av Unibets satsning på idrottsprofiler i   Sverige och sker till följd av det beslut som Högsta domstolen fattade i   slutet av 2012, i det så kallade Spelmålet, som öppnat upp för privata   spelbolag att sponsra svensk idrott.

–   Samarbetet med Anna och Emil kommer att betyda mycket för oss.   Spelmarknaden är just nu inne i en spännande fas, inte minst i Norden,   där Danmark har gått i bräschen genom att avskaffa monopolet på spel och   nu senast med Högsta domstolens beslut i Spelmålet. Vi ser nu fram  emot  att fortsätta utveckla spelmarknaden med Anna och Emil i laget,  säger  Unibets Nordenchef Håkan Jerner.

Sedan  tidigare har Unibet knutit till  sig sportprofiler som UFC-stjärnan  Alexander Gustafsson, fotbollsikonen  Glenn Hysén, NHL-spelaren Victor  Hedman och tidigare fotbollsproffset  Tomas Brolin.

Krister Berntsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.