onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

United Influencers värvar Anine Bing – och öppnar i Göteborg

Publicerad: 30 januari 2018, 14:13

United Influencers värvar designern, entreprenören och influencern Anine Bing. Byrån har också etablerat sig i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

InfluencerInfluencer marketingReklamUnited Influencers

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Anine Bing är grundare och kreativ chef på det globala livsstilsvarumärket Anine Bing Corporation där sociala medier har haft en central roll från start. Nu blir hon en del av United Influencers stall av profiler. I dag representerar byrån bland annat Therese Lindgren, Carolina Gynning, familjen Parnevik och Isabella Löwengrip.

– Jag inledde dialogen med United Influencers redan förra året, vilket kändes så bra. Det är utan tvekan det företag i dag som har bäst rennomé i branschen och gör skillnad för både profiler och uppdragsgivare, säger Anine Bing i ett pressmeddelande.

Unired Influencers, som lanserades 2015 har också etablerat sig i Göteborg för att stärka den lokala närvaron i Västsverige. I dag representerar byrån över 100 profiler och 600 mikroinfluencers.

– Anine har en unik förmåga att bygga varumärke och har redan gjort succé globalt. Vi ser fram emot att ta del av hennes expertis, säger United Influencers vd Linda Palmgren i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev