Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Uppföljare på Världens bästa jobb

Publicerad: 22 mars 2011, 06:25

Australiska Queensland och SapientNitro Brisbane gör en uppföljare på The Best Job In The World. Nu ska du anmäla din arbetsplats som kan vinna en 10 miljoner kronor i reseupplevelser i Queensland.


Nya annonsen.

Platsannonsen att sköta om en ö vid Stora Barriärrevet blev en av 2009 års mest uppmärksammade reklamkampanjer. Byrån CumminsNitro, senare omdöpt till SapientNitro Brisbane, fick ett oräkneligt antal med reklampriser för The Best Job in the World.

Nu gör turistbyrån i Queensland och SapientNitro en uppföljare.

Arbetsplatser över hela världen har fått ett memo som är en inbjudan att tävla om 1 miljon australiska dollar, cirka 10 miljoner kronor, till reseäventyr till och i Queensland.

Vad man behöver göra är att spela in en video och berätta om varför man har en så bra arbetsplats och varför Queensland är den ultimata platsen att resa till.

20 arbetsplatsbidrag ska plockas ut. Arbetsplatserna får utse en medarbetare som ska representera dem under Incentive Challenge Event som genomförs i augusti. Under tio dagar ska de deltagarna resa runt Queensland och anta olika utmaningar.

Vinnaren får alltså plocka med sig miljontals kronor för jobbresa för hela arbetsplatsen.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.