Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Urbanears lanserar kampanjen "Home" med fyra kreatörer

Publicerad: 5 juni 2018, 13:03

Foto: Pressbild

Med lanseringen av Urbanears senaste och minsta högtalare Lotsen, vill man med kampanjen "Home" utforska vad definitionen av ett hem egentligen är.


Ämnen i artikeln:

Reklam

I samarbete med fyra olika kreatörer så lanserar Urbanears nu fyra kampanjfilmer som kommer att släppas under sommaren. Först ut är filmen med skejtboardåkaren Ali Boulala.

– Ali Boulala har en intressant historia. Alla kreatörer som vi har samarbetat med i kampanjen "Home" visar på hur olikheter blir och är våra styrkor och det är precis det som utgör grunden för Urbanears. Lyssna på dig själv och låt dig och andra inspireras av den du är", säger Ida Holmen, Global PR manager för Urbanears, i en kommentar.

Urbanears kommer sedan följa upp med tre filmer där artisten Joy M’Batha, konstnären Arvida Byström och rapparen Parham Pazooki medverkar. Samtliga kreatörer kommer i kampanjfilmerna dela med sig av deras definition av vad ett hem är och vad de fyller sitt hem med.

Första kampanjfilmen med Ali Boulala hittar du här:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Reklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.