torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Uteliggare blev reklamstjärna på en vecka

Publicerad: 10 januari 2011, 07:09

Från hemlös till reklamstjärna på några dagar.
Förra veckan var omtumlande för Ted Williams i Ohio.


Billy Andersson

billy.andersson@resume.se


Det är en tidsfråga innan filmkontraktet är i hamn. Ted Williams historia är färdigpackad för Hollywood.

Den nu 53-årige Williams jobbade som presentatör på radiostation fram till 1997 då droger, sprit och kriminalitet tog kontroll över hans liv.

I förra veckan kom det ut en video på Youtube där Ted Williams filmas från en bil och med en lapp i handen där det står att han har en enastående röst. När han bli uppmanad att säga något drar Williams trailer som han minns från sin tid på radio.

Video fick explosiv spridning, miljontals visningar på några dagar. Han blev snabbt lokal kändis och efter något dygn en nationell kändis när CNN gjorde ett inslag.

Sedan dröjde det inte många timmar innan NBA-laget Cleveland Cavaliers ringde och erbjöd ett hem och ett jobb som presentatör .

Ytterligare några timmar senare ringde Crispin Porter+Bogusky och erbjöd jobb med Kraft Foods. Innan veckan var över hade Ted Williams gjort en voice over för en nationell kampanj .

Men redan nu har den nya reklamstjärnan börjat ifrågasättas.

Och på Reddit, sajten som var först med att lyfta fram den hemlöse med den gyllene rösten, börjar allt fler befara att den här historien slutar illa .

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev