Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Utvärderade 100 byråer – valde Great Works

Publicerad: 23 maj 2012, 11:22

Great Works gick segrande ur den tuffa pitchen och blir Samsungs digitala kommunikationsbyrå för de nordiska marknaderna. – Vi utvärderade över 100 duktiga byråer, Great Works hade det vi sökte, säger Robert Widerström, nordisk marknadsdirektör på Samsung. Inledningsvis blir det stort fokus på lanseringen av nya mobilen Galaxy S III.


Ämnen i artikeln:

SamsungGreat Works

Samsung blir en av Great Works största kunder.Den största är Absolut Company.

Samsung lade en ambitiös nivå på urvalsprocessen och gick igenom 100 byråer.

– Vi är ivriga att komma igång direkt så Great Works arbetar redan tillsammans med våra övriga byråer inför våra kommande marknadsaktiviteter. Bland annat kommer vi se avtryck på det nu när vi lanserar vår nya mobil Galaxy S III, säger Robert Widerström i ett pressmeddelande.

Mattias Nyström, grundare och kundansvarig på Great Works:

– Vi har länge varit fans av Samsung och vi kan inte tänka oss få en roligare tid framför oss än att arbeta med dem. Deras produkter utstrålar precis det kunderna efterfrågar – smarta innovativa lösningar med snygg design. Dessutom har de ett jävlaranamma och driv som passar oss. Därför blev inte jag inte ett dugg förvånad när de exempelvis tillträdde tronen som världens största mobiltelefontillverkare.

Great Works har värvat kreatören Peter Viksten med ett förflutet utomlands på Mother, KesselsKramer och Wieden+Kennedy. Han kommer senast från den egna byrån Vardag som han sålt.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

SamsungGreat Works

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.