Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

V&B bakom ”The Hoffs” Lassie-vinnare

Publicerad: 25 februari 2014, 14:30

David ”The Hoff” Hasselhoff hade premiär för ”Hasselhoff – en svensk talkshow – på TV3 i måndags. Han och hans deltagare Felix Herngren, Cecilia Frode och Johannes Brost utsåg bland annat hunden Diva till vinnare av talangtävlingen ”The Next Lassie”. Valentin & Byhr ligger bakom idén med tävlingen.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Valentin & Byhr uppger att My Dog är en mässa för  utställningshundar. Den har tappat i popularitet under de senaste åren  och byrån fick i uppdrag att vända trenden.

Tävlingen ”The Next Lassie” föddes.
–  Jag tycker vi lyckades över förväntan och ser The Next Lassie som en  spännande produktutveckling, Kampanjen har fått ett kraftigt genomslag  och mässan en vital nytändning, precis som vi ville från början, säger  Åsa Blomberg, Account Director på Valentin & Byhr i en kommentar.

Byrån tycker att det var extra kul att David Hasselhoff och hunden Diva fann varandra.
– Typ som när Herzog hittade Kinski eller Quentin hittade Uma. Och Diva  levererade som ett proffs när det gällde som mest. Nu är det upp till  henne att förvalta kändisskapet på bästa sätt. Världen ligger öppen,  säger Johan Nathell, copywriter på Valentin&Byhr.

Arbetsgrupp på Valentin&Byhr:
Albin Larsson, Art Director.
Johan Nathell, Copywriter.
Åsa Blomqvist, Account Director.
Magnus Tengby, Creative Director.
Karin Larsson, PR Consultant.
Matilda Green, PR Assistant.
Lisa Wigren, Designer.
Niklas Aldén, Motion Designer.
Renée Lundbäck, Account Manager.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.