Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Valentin & Byhr anställer teknisk direktör

Publicerad: 10 september 2012, 12:12

Erik Arvedson.

Valentin & Byhr anställer Erik Arvedson, Creative Technologist på LBi, som ansvarig för byråns digitala projekt under titeln Technical Director.
– Han är en viktig del i det fortsatta byggandet av vårt kommunikationshus, säger Sara Stenqvist, chef på Valentin & Byhrs digitala avdelning.

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

MH

Magnus Helander


– Detta blir skitkul! Jag kommer arbeta nära kreatörerna och ska bidra med kreativa tekniska lösningar. Man kan säga att en traditionell ad skissar med bilder, en copy med text, jag skissar med teknik, säger Erik Arvedson i ett pressmeddelande.

Erik Arvedson har varit forskare inom teknisk fysik på Chalmers, systemarkitekt, speldesigner och när han värvades till Valentin & Byhr arbetade han som Creative Technologist. På byrån ska han "bland annat säkerställa kvaliteten och den kreativa höjden på byråns digitala produktioner".

– Han blir en brygga mellan de mer traditionella delarna av byrån och den digitala. För oss, och våra kunder, är det oerhört värdefullt att ha med en kreativ teknisk kompetens redan tidigt i projekten, säger Sara Stenqvist, chef på Valentin & Byhrs digitala avdelning.

Erik Evedson blir den sjätte rekryteringen till den digitala avdelningen under 2012.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev