Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Valentin&Byhr fortsätter pr-satsa

Publicerad: 3 december 2014, 09:41

Adam Lichtneckert och Victoria Malmberg

Foto: Pressbild Valentin&Byhr

Byrån anställer två konsulter för att stärka sitt pr-erbjudande och kunna integrera pr ytterligare som en central del i kundernas kommunikation. Adam Lichtneckert och Victoria Malmberg är nya konsulter på Valentin&Byhr.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

– Vi har letat efter rätt personer för att möta våra kunders ökande efterfrågan på pr, säger Erik Emanuelsson, CEO Valentin&Byhr, i ett pressmeddelande.

Adam Lichtneckert har rekryterats som konsult och strateg inom pr på byrån. Han kommer närmast från JKL där han arbetat som rådgivare i uppdrag som börsintroduktioner och kris- och medieuppdrag.

– Det är verkligen spännande att komma till en byrå som förstår vikten av bra pr. Jag tar med mig min erfarenhet av att driva långsiktiga pr-projekt med fokus på förtroende och kontinuitet, och att nå kundens affärsmål, säger Adam Lichtneckert, i en kommentar.

Victoria Malmberg anställs även hon på Valentin&Byhr som konsult. Närmast kommer hon från Grayling där hon arbetat som juniorkonsult med marknads pr.

– Vad jag särskilt ser fram emot med Valentin&Byhr är att arbeta gränslöst mellan disciplinerna, där pr är en integrerad del i all kommunikation. Det känns extra roligt och utmanande att vara en del av Valentin&Byhrs pr-satsning, och arbeta i ett starkt team med riktigt duktiga kollegor, säger hon i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.