Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Valentin & Byhr-gruppen startar eventbolag

Publicerad: 5 november 2014, 14:11

Fusion. Det är namnet på Valentin & Byhrs nya bolag inom event- och upplevelsebaserad kommunikation. Duon Jesper Svensson och Carin Hesselroth ska leda bolaget – de kommer närmast från PS Communication.


Ämnen i artikeln:

Roberth EmanuelssonErik EmanuelssonChange

– Vi möter en växande efterfrågan på starka upplevelser och event som verkligen levererar på strategin och varumärkeslöftet. Därför tydliggör vi vårt eventerbjudande mot marknaden genom att lansera Fusion, säger Erik Emanuelsson, vd på Valentin & Byhr i en kommentar.

Valentin & Byhr och systerbyrån Change jobbar idag med områden som digitalt, design, retail och pr och har kunder som Skanska, Volvo Bussar och Akzo Nobel.

Målet är att eventbolaget Fusion ska bli Nordens ledande bolag inom upplevelsebaserad kommunikation.

– Att starta starka spetskompetensbolag med kompletterande erbjudande ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi för gruppen, säger Roberth Emanuelsson, huvudägare och styrelseordförande i Valentin&Byhr Holding i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.