Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Valentin&Byhr landar ett jättekontrakt

Publicerad: 12 maj 2010, 07:14

Idag meddelades att Valentin&Byhr får sköta reklamen åt Sveriges största bokförlag. Uppdraget kombinerar bredd och djup när de enskilda boktitlarna ska lyftas fram i samtliga reklamkanaler. – Vi ser fram mycket mot det här och hoppas på en kreativ, givande och långvarig relation, säger Magdalena Byléhn ansvarig för marknadsföring på Bonnierförlagen.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrBonnierförlagen

AD:n Jörgen Eineus och copywritern Andreas Johansson från Valentin & Byhr är högt på sin vds topplista

Bonnierförlagen uppger att samarbetet redan har inletts och att man är väldigt nöjda med sin nya partner.
– Det här är ytterligare ett bevis på hur vårt erbjudande om ett kommunikationshu tas emot väl på marknaden. Att få arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken ser vi som en oerhört intressant utmaning och en stor ära, säger Johan Andinsson vd på Valentin&Byhr.

Uppdraget blir att leverera reklam till återförsäljare, pressen, andra förlag och vanliga konsumenter. Byrån har främst medarbetarna Jörgen Eineus och Andreas Johansson att tacka för det nya kontraktet.
– De har en mångårig erfarenhet av förlagsbranschen och lägger vi sedan till resurserna i vårt kommunikationshus kan vi hjälpa Bonnierförlagen med allt från den första omslagsskissen till stora lanseringar i alla tänkbara kanaler, säger Johan Andinsson.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.