Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Valentin & Byhr ska växa inom pr

Publicerad: 24 april 2014, 10:06

Åsa Blomberg.

Foto: Valentin & Byhr.

Byråchefen Martin Ahlgren lämnade Valentin & Byhr för att starta The Bond Communication Agency ihop med pr-chefen Malin Zettergren i slutet av mars. Nu har Åsa Blomberg tagit över hennes roll på byrån och planen är att plocka in ett antal erfarna pr-konsulter. Byrån har även anställt en digital projektledare – Erik Emanuelsson.


Ämnen i artikeln:

Valentin & ByhrMartin AhlgrenÅsa BlombergMagnus ValentinErik Emanuelsson

– Byrån är inne i en väldigt spännande period, det känns otroligt kul  att få vara med att utveckla och ta byrån till nästa fas, säger Åsa  Blomberg.

Både hon och Erik Emanuelsson får fokus på att ”vässa respektive disciplin och öka integrationen inom uppdragen”.

Åsa  Blomberg år intern rekrytering, medan Erik Emanuelsson närmast kommer  från EF Education och hade rollen som Campaign Director med globalt  ansvar för digitala kampanjer och sociala medier.

Han har också varit marknadschef på Compricer.se samt planner på Abby Norm.

–  Min digitala erfarenhet i kombination med min erfarenhet som  affärsutvecklare tar jag med mig in i rollen som digital projektledare,  säger Erik Emanuelsson i en kommentar.

Valentin & Byhr letar  efter en rad talanger just nu – alltifrån ad, copy och strategisk  projektledare till planner och just erfarna pr-konsulter.

– Erik och Åsa  blir i sina roller ett dynamiskt tillskott i utvecklingen av  Valentin&Byhr. Digitalt och pr är de områden vi har störst tillväxt  på, säger Magnus Valentin, vd på Valentin&Byhr i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.