Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vann Jerringpriset – blir ambassadör för nytt projekt

Publicerad: 20 januari 2015, 09:12

Nytt ansikte utåt för Medaljlotteriet.

Foto: Skärmdump från filmen.

Toppsimmaren Sarah Sjöström prisades med Jerringpriset under Idrottsgalan i går. Nu kommer hon användas som ambassadör för nystartade Svenska Medaljlotteriet – ett projekt som vill förverkliga idrottsdrömmar.


Ämnen i artikeln:

Sarah SjöströmCharlotte Kalla

Det är Svenska PostkodFöreningen som gett Svenska Medaljlotteriet att driva den nya satsningen, vars vision är att förverkliga idrottsdrömmar. Det hela är ett digitalt prenumerationslotteri som lanserades i går. I samband med lanseringen har Svenska Medaljlotteriet värvat flera svenska toppnamn inom idrott för att marknadsföra projektet.

Sarah Sjöström är en av dem, Charlotte Kalla en annan. I dag släpps en film med Sarah Sjöström.

– Det känns osannolikt roligt att Sarah Sjöström, som är en av våra ambassadörer, vinner Jerringpriset samma dag som vi lanserar Svenska Medaljlotteriet. I dag släpper vi en film med Sarah där hon delar med sig av sin väg till framgång och trösklar hon har tagit sig över för att ta steget från ung talang till den absoluta världstoppen. Vi hoppas Sarahs berättelse inspirerar och att Svenska Medaljlotteriet ska möjliggöra för fler tjejer och killar att förverkliga sina drömmar och göra samma resa, säger Stefan Persson, marknads- och försäljningschef på Svenska Medaljlotteriet, i en kommentar.

Se filmen här:

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.