Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Var otrogen med sin brors fru: Blir konfronterad i reklamfilm

Publicerad: 11 februari 2019, 10:12

Rhodri Giggs exfru var i flera år otrogen mot honom med hans bror – Manchester United-ikonen Ryan Giggs. Nu har han rekryterats av spelbolaget Paddy Power som ett reklamansikte – i en reklamidé som skulle ha svårt att se dagens ljus på den svenska marknaden.

Ämnen i artikeln:

HumorReklam

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I helgen släppte Paddy Power en minst sagt kontroversiell reklamfilm med Rhodri Giggs i huvudrollen. Vem är det undrar ni kanske? Jo, förutom att träna en klubb i den brittiska amatörserien är han bror till Ryan Giggs, en ikon i Manchester United-krestar då han som vänsterytter var med om klubbens resa till ett av världsfotbollens starkaste varumärken med flera titlar i Premier League och Champions League.

Reklamfilmen handlar dock inte om fotbollsspelaren Ryan Giggs utan om den uppmärksammade otrohetsaffären där fotbollsstjärnan, som i dag är förbundskapten för Wales landslag, i åta år hade en affär med sin brors fru.
 
Reklamfilmen tar utgångspunkt i just denna otrohetsskandal. Med budskapet "Loyalty is dead" ser vi  Rhodri Giggs prata om sin relation till begreppet lojalitet där han till slut kommer fram till att lojalitet inte leder någon vart.

"Loyalty gets you nowhere. Live for rewards instead. That's why I'm the Paddy Rewards Club ambassador."

I Paddy Powers reklamfilm blinkar varumärket mot Rhodri Giggs historia där brodern säger att han inte är bitter längre och beställer champagne.

I en kommentar till hur Ryan Giggs kan tänkas komma att reagera över reklamfilmen verkar bröderna ha hamnat på god fot igen.

"Jag är säker på att han efter att först hamna i försvarsställning kommer att skratta. Det är roligt. Jag kan driva med situationen eftersom jag har lagt det bakom mig. Jag är inte längre på den där mörka platsen som jag var på tidigare. Jag har gått vidare, han har gått vidare och min ex-fru har gått vidare."

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev