Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vardagsmat för NPP

Publicerad: 25 mars 2011, 14:04

Axfood, Willys och Hemköp lanserar i samarbete sajten Vardagsmaten.se. Bakom det kreativa konceptet, designen och funktionaliteten står NPP Reklambyrå. – Vardagsmaten är det första verktyget som på riktigt gör det enklare att matplanera, säger Dan Berggren, projektledare och strateg på NPP.


Ämnen i artikeln:

HemköpWillysAxfoodNPP

Vardagsmaten är tänkt att vara ett alternativ till alla de receptsajter som fyller nätet med mer eller mindre krångliga recept.
– Vardagsmaten är det första verktyget som på riktigt gör det enklare att matplanera. Enklare att välja recept, handla, laga och äta god mat varje dag.
Därhittar du allt som behövs för att hjälpa till med den kritiska efterjobbetmaten eller paniklunchen mellan dagishämtning och fotbollsträning. Goda recept för en hel vardagsvecka samlade tillsammans med en smart inköpslista för alla ingredienser, säger Dan Berggren.

Recepten och inköpslistorna kommer sedan att kopplas till aktuella erbjudanden från Willys och Hemköp.
– Som matplaneringsverktyg är Vardagsmaten också förberett för att du som användare enkelt skall kunna lägga till dina egna recept, eller recept du hittat på andra platser, rakt in i Vardagsmatens kokbok. Ett snabbt och smidigt sätt för dig som användare att samla alla dina recept på ett ställe och dessutom få dina recepts olika ingredienser direkt kopplade till din smarta inköpslista, säger Dan Berggren.

Arbetsgrupp

Beställare Axfood
Ulf Renee

Arbetsgrupp - NPP
Dan Berggren - Projektledare/strategi
Uffe Wickberg - AD/koncept & webbdesign
Daniel Bergkvist - Copy/koncept
David Zika - AD/koncept
Anna Resjö - Produktionsledare
Henrik Dahlberg - AD Ass

Arbetsgrupp recept
Annika Rabe
Sanna Ohlander (webbredaktör vardagsmaten.se)

Teknikutveckling - Isotop
Per Starck - Projektledare

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

HemköpWillysAxfoodNPP

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.