Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Världens största röstbank blir publik

Publicerad: 14 maj 2013, 09:15

Adam Hogbring, Per Nordbring, Jenny Lindberg

För att finna rätt röster till sina produktioner använder sig TMP dagligen av sitt stora röstarkiv. Nu har kunderna möjlighet att själva botanisera bland de 2000 rösterna.


- Vi har jobbat med ljudproduktion i tjugo år, och lika lång tid har vi ägnat åt att bygga upp vår stora röstbank som vi nu stolt kan presentera publikt, säger Per Nordbring, TMP:s vd.

Planerna på att göra röstbanken publik har funnits i många år och sjösättningen av projektet välkomnas av många i branschen. Adam Hogbring, nyrekryterad producent och projektledare hos TMP:s studio i Stockholm, märker ett stort gensvar från de kunder han möter:

– Det är fantastiskt roligt att få visa upp TMP Voices och förstå att det är svaret på en efterfrågan som funnits länge, säger han.

Nu gör TMP en satsning i Stockholm, med ny studio på Markvardsgatan Bolaget har även gjort två nyrekryteringar.

Jenny Lindberg, professionell inläsare sedan många år och med stor erfarenhet av röstinspelning, kommer att arbeta som produktionsledare och castingansvarig och Adam Hogbring, med både copyutbildning på Berghs och digital försäljning i bagaget, är ny producent och projektledare.

– Med dessa två rekryteringar känns Stockholmsatsningen väldigt spännande och helt rätt för oss. Vi ser en jättepotential att kunna växa med nya kunder och uppdrag i Stockholm, marknaden är så mycket större här säger Per Nordbring.

TMP Sthlm har redan fått in nya spännande uppdrag, bl a Netflix TV-kampanjer i Sverige och Norge, Taxi Kurir och Spoon Publishing.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.