Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Världsnaturfonden återvänder till haven

Publicerad: 19 september 2017, 13:12

Foto: Faksimil.

Precis som förra året rullar Världsnaturfonden WWF i september ut en insamlingskampanj för att rädda världens hav.


Ämnen i artikeln:

WWFReklam

I årets insamlingskampanj läggs fokus på de vardagssituationer som havets invånare tvingats vänja sig vid i och med den moderna människans intrång i naturen.

Kampanjen riktar sig till allmänheten och kommer att gå i print, online, podcast och i pr och sociala medier med fokus på rörlig bild. I kampanjen kommer WWF även att testa dynamiska videoannonser i kombination med programmatisk annonsering i ett försök att matcha de olika budskapen med data kring användare och deras beteenden.

– Vi fick väldiga reaktioner på förra årets kampanj, den engagerade verkligen. Årets kampanj har mer fokus på lösningar och vad vi människor kan göra, som att minska plastkonsumtionen, äta miljömärkt fisk och turista mer hållbart. Målet är att engagera en bred publik. Krisen i haven rör nämligen alla - för dör haven dör vi, säger Karin Lindwall, insamlingschef på Världsnaturfonden WWF.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

WWFReklam

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.