torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Varumärket gör reklamvariant på ”Veckans Brott” – utreder mystiska avbrott

Publicerad: 6 mars 2023, 10:50

”Veckans avbrott” följer dramatiska avbrott och kalla VVS-fall.

Ämnen i artikeln:

NyheterWe Are More

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Solar har på kort tid blivit norra Europas ledande leverantör av produkter och tjänster inom bland annat el- och VVS-installation. Nu har bolaget tagit hjälp av We are more och Breitholtz Entertainment för att ta fram en ny contentserie som ska stärka varumärket på den svenska marknaden.

I Veckans avbrott sätts en rad dramatiska avbrott under lupp i välbekant true crime-tappning. Kalla VVS-fall blandas med heta kortslutningar och förbryllande logistikmysterier. Genom fältintervjuer, djupdykningar i ”autentiskt” bevismaterial och expertanalyser i studion går programmet till botten med avbrotten och tar tittaren hela vägen från orsak till lösning. 

Händelserna som i som tas upp serien är baserade på verkliga berättelser från Solars anställda. Veckans avbrott kretsar dels kring en programledare, en studioexpert och olika vittnen till avbrotten, ja ni känner säkert igen upplägget från SVT:s långkörare Veckans Brott med Leif GW Persson och Camilla Kvartoft som rullade 21 säsonger i SVT fram till 2021.

Seriens sanna hjältar i Solars contentserie är de installatörer som tack vare sin kompetens och handlingskraft lyckas lösa de uppkomna problemen.

– Vi tror väl inte att vår målgrupp kommer lära sig jättemycket av filmerna. Däremot hoppas vi på en stor dos igenkänning och många skratt, vilket är nog så viktigt för oss att få bjuda på, säger Isabelle Carstens, global marketing lead på Solar i ett pressmeddelande.

Första säsongen av Veckans avbrott streamar nu på Solars YouTube-kanal. Serien kommer att marknadsföras i butik, sociala medier, nyhetsbrev och olika onlinevideoformat.

– Den här typen av målgruppsanpassad humor är lika rolig att jobba med som den är effektiv. Med det sagt krävs det mod för ett företag som aldrig gjort något liknande tidigare att våga ta klivet och bryta kategorin. Vi är mycket tacksamma för förtroendet och hoppas kunna betala tillbaka till Solar med helt fantastiska resultat, säger Björn Eklind, kreatör på We Are More.

 

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

We Are More

Björn Eklind, Erica Berghagen, Johan Nerman, Mathias Lövström, Therese Berglund


Breitholtz Entertainment


Solar

Isabelle Carstens, Matias Mosesson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev