Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Värvas av Family Business

Publicerad: 15 april 2010, 09:19

Icon Medialab grundaren Erik Wikström blir idag ny vd på reklambyrån Family Business.


– Reklambranschen ser sällan den typ av ledare som Erik är. Han har enormt mycket erfarenhet när det gäller att utveckla och växa bolag i den fas där vi är i. Och han arbetar med affärer, inte konst, säger Mårten Knutsson, grundare och Executive Creative Director i en kommentar.

Erik Wikström kommer senast från Kina, där han under fyra år arbetat med och investerat i bolag inom media, IT och miljöteknik. Han var även en av de fyra grundarna till Icon Medialab. Han sitter också i styrelsen för svenska B-Reel. Den tidigare vd:n på Family Business, Mårten Knutsson, arbetar kvar i verksamheten men nu på heltid som executive ceative director.

Family Business, som drivs i bolaget Fambus RMC AB, har 17 anställda i Stockholm och två i Tallinn. Absolut, Levi´s, Nokia och Friggs är några av kunderna. Omsättningen verksamhetsåret 2009/10 förväntas bli ca 25 MSEK.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.