Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Västeråsbyrå tar in ny vd

Publicerad: 23 oktober 2013, 06:52

Navii, kommmunikationsbyrån med bas i Västerås anställer ny vd. Daniel Nilsson, tidigare byrå- och marknadschef i företaget tar nu över vd‐rollen på byrån.


Under 2013 har Navii  bland annat vunnit priser som Graphic Awards, Svenska Designpriset och DI Gasell. Den nye bossen Daniel Nilsson tror på en fortsatt offensiv taktik:

– Det är farligt att bli för nöjd. Du kan alltid bli bättre. Och den viktigaste förändringen måste börja inifrån, säger han i ett pressmeddelande.

Navii var från början ett litet tryckeri som expanderade och blev en kommunikationsbyrå. Verksamheten omfattar idag hela kommunikationsspektrat – från varumärkesbyggande, strategi och skapande av visuella identiteter till webbutveckling och tryck.

– Daniel har precis den kompetens Navii behöver just nu. Vi befinner oss i en expansionsfas med stort fokus på marknadsförings- och försäljningsåtgärder samtidigt som vi måste stärka och bygga vidare på våra kvalitetsprocesser, säger Michael Dupé, grundare och styrelseledamot på Navii.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.