Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Västeråstrojka går samman

Publicerad: 15 oktober 2012, 09:51

Medarbetarna som genomför sammanslagningen och bildar Workbox Communication

Reklambyrån RCB2, designbyrån Happy Bird och webbyrån Workbox i Västerås går samman och bildar den nya kommunikationsbyrån Workbox Communication för att förstärka sitt erbjudande till befintliga och nya kunder.


Den nykläckta byrån kommer att sitta i RCB2s nuvarande lokaler i Västerås och Stockholm. RCB2 är i dag en av Västerås äldsta reklambyråer och får tillsammans med Happy Bird och Workbox ett erbjudande.
- Tillsammans kan vi jobba mer integrerat och effektivt än tidigare. Inledningsvis blir vi 12 anställda kreatörer, formgivare, skribenter och
webbutvecklare som arbetar med lokala, nationella och internationella uppdrag, säger Ulf Casselgård tidigare vd på RCB2.

Samtliga tre byråer har i dag både lokala och internationella företag som kunder inom konsument- och företagsmarknadsföring, till exempel ABB, Atlas Copco, Eldon, EMI Music, Flygbussarna, Kids Brand Store, Lee Jeans, Mästerblomman, Outokumpu, Skultuna Flexible, Stora Enso och Öbergs Färghandel.

- Att samla styrkorna från tre byråer till en har många fördelar, framför allt för kunderna. Workbox Communication kommer att erbjuda allt från grafiska profiler, print, event och webb till kompletta e-handelslösningar, avslutar Ulf Casselgård.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.