Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vattenfalls nya storkampanj

Publicerad: 16 mars 2011, 09:06

Idag kommer världens största skidstjärnor till Sverige för att delta World Cup Slottsprinten i Stockholm. Då släpper också Vattenfall en uppföljning på sin sponsringsfilm för internationella skidförbundet. Se filmen först på Resume.se


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsVattenfallLinus Almqvist

Som en del av att Vattenfall är sponsor av i    nternationella skidförbundet   lanserar man idag, onsdag, en ny reklamfilm i samband med World Cup Slottsprinten.

Reklamfilmen kommer att gå i TV och Bio under de närmaste veckorna.

Filmen är framtagen enligt samma dramaturgi som den man tidigare gjorde för Alpint, och visar hur elen har utvecklat sporten och upplevelsen över tid. Filmen har tagits fram av Lowe Brindfors och regissör är densamma som för den tidigare filmen, Johan Tappert på Folke Film.
– Med denna film så har vi skapat ett nästan komplett kommunikationsprogram för vårt partnerskap med Svenska och Internationella skidförbundet där vi redan idag ser ett väldigt positivt gensvar från kunder, allmänheten och vår egen personal, säger Linus Almqvist,   chef för Vattenfalls v    arumärkeskommunikation & partnerskap.

Tero Marjamäki

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.