Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vd-byte på MRM//McCann

Publicerad: 14 oktober 2014, 12:22

Staffan Smedfors.

Foto: MRM//McCann.

Mikael Thiel slutar som vd på MRM//McCann efter elva år. Staffan Smedfors tar i stället över som vd – han har jobbat på byrån sedan år 2007.


Ämnen i artikeln:

AlcroSEBMRM/McCann

– Jag är mycket stolt över det arbete mina kollegor och jag gjort, men nu är det dags för mig att hitta en ny utmaning. Det är förstås med blandade känslor som jag lämnar MRM//McCann och alla härliga kollegor, säger Mikael Thiel i en kommentar.

Han började när byrån var nystartad år 2003 och har gått från 3 till som mest 50 personer – byrån har bland annat gått från ett rent DM-erbjudande till att erbjuda tjänster inom alltifrån Customer Expericence Management och Digital Marketing till Digital Design och Service Design.

Staffan Smedfors tar nu över vd-posten.

Han har lång erfarenhet från reklambranschen, har haft coachansvar för projekt- och produktionsledargrupperna och har även ingått i MRM/McCanns ledningsgrupp sedan flera år tillbaka.

– Det här känns mycket spännande. I och med att jag varit med i ledningen på MRM//McCann under ganska många år nu, vet jag vad som krävs, jag vet hur företaget fungerar, vad vi kan leverera och vad vi behöver utveckla, säger Staffan Smedfors i en kommentar.

Mikael Thiel är formellt anställd till den sista mars nästa år, men planen är att Staffan Smedfors ska ta över så fort som möjligt.

MRM/McCann har kunder som Alcro, SEB, Sephora och SJ.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

AlcroSEBMRM/McCann

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.