Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vd:n lämnar Lovstrom Content – grundaren tillbaka på byrån

Publicerad: 23 september 2016, 11:45

Karolina Westerlund och Håkan Lövström

Karolina Westerlund lämnar contentbyrån Lovstrom Content efter mindre än ett år på posten. Orsaken är förändringar på styrelsenivå. Nu går Håkan Lövström – som är tillbaka på byrån – in som tillfällig vd.


Ämnen i artikeln:

Håkan Lövström

I november 2015 rapporterade Resumé om hur Lovstrom Content tog in Karolina Westerlund som ny vd från Appelberg. Uppdraget var att digitalisera byrån något som Håkan Lövström ansåg att han saknade kompetens för. Nu väljer Karolina Westerlund att lämna byrån. Lovstrom Content har kallat till en extra bolagsstämma som äger rum om två veckor och förväntas byta ut styrelsen.

– Jag väljer att kliva av på grund av förändringar på styrelsenivå. Förutsättningarna är inte desamma som när jag tillträdde som vd, vilket gör att utgångspunkten för arbetet kommer förändras. Det har varit en fantastiskt rolig tid där jag tillsammans med personalen tagit fram ett helt nytt erbjudande, säger hon till Resumé.

– Vi har skapat en helt ny byrå tillsammans. Flyttat fokus från print till digitalt, tagit fram nya processer och sett över vårt sätt att arbeta. Syftet har varit att skapa en lönsam byrå med tillväxt men också skapa den arbetsplats vi vill ha, så det är klart att det känns tråkigt att inte genomföra det fullt ut.

Vilka förutsättningar är det som har förändrats?
– I samband med att styrelsen förändras ändras också villkoren för uppdraget och då väljer även jag att lämna.

Håkan Lövström är tillbaka på byrån sedan ett par dagar och går in som tillfällig vd under tiden som jakten på en efterträdare pågår.

– Det är inte en helt enkel rekryteringsprocess och mitt inhopp som vd är en högst tillfällig lösning, säger Håkan Lövström till Resumé.

Karolina Westerlund har inte gjort klart med något nytt jobb.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Håkan Lövström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.