Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Verket som ger juryn kärlekssjukan – Guldägg till Aspekt

Publicerad: 4 maj 2017, 14:02

Ur Converse Couples.

Converse Couples är filmen som visar upp kärleken i sin bästa form. Nu vinner byrån Aspekt Guldägget i kategorin Hantverk.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerConverseReklamGuldägget 2017

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att arbeta tillsammans med din egen partner? Det får du veta i den interaktiva filmen ”Converse Couples” där fem kärlekspar bor och arbetar tillsammans, kompletterar och inspirerar varandra. Filmen, beställd av Anomaly New York för Converse, föll juryn i smaken och byrån Aspekt vinner nu ett Guldägg i kategorin Hantverk.

Motiveringen lyder:

”Perfektionister med frappant precision står bakom detta magiska verk och det smakade omedelbart guld i munnen för samtliga i årets hantverksjury.

Sömlöst flätas alla hantverkets nycklar ihop i en kosmisk krans och vi är övertygade om att det ligger mäktigt mycket kärlek och många sträva droppar svett i varje millimeter såväl sekund av den här filmen. Vi i juryn fick kärlekssjukan, vars symtom enklast kan beskrivas som känslan av att promenera genom de svarta hålen i en gräddig leverpastej. Vi suktar alla efter att få vara en del av gänget både framför och bakom kameran och det oönskade avundshelvetet hälsade på. Fast den här gången kom det med en bukett stolthet, nobless och fröjd över att vara hantverkare i vår reklamvärld. Filmen pushar standard och tillsammans knyter vi våra skosnören i vackra rosetter och går vidare mot inspirerande nya höjder.”

Silverägg i Hantverk går till Garbergs för Los Santos Pride (Stockholm Pride), Garbergs/Garbergs Project för Sätt tonen för framtidens arbetsliv (Vision), M&C Saatchi för Com hem till starkare upplevelser (Com Hem), DDB Stockholm för Smoooth (Klarna) samt Göran Broberg för The Wall Of Death (The Hives).

Här kan du se filmen:

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.