Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Vi har haft en oförtjänt dålig hemsida!"

Publicerad: 14 september 2009, 14:51

Skomakarens ungar… Lowe Brindfors har idag lanserat sin nya sajt. – Brindfors har så länge jag kan minnas haft en oförtjänt usel hemsida, säger Säger Joakim Norman, AD, Lowe Brindfors, självkritiskt till Resume.se


Kanske ett tecken i tiden. Byråerna får lite tid över till den egna manikyren under lågkonjunkturen. Lowe Brindfors ansluter sig nu till andra stora byråer som nu gör om sin sajt.

Resume.se noterar tacksamt att trenden är densamma som inom övrig digital kommunikation: enklare, snabbare och mer rakt på.
– Brindfors har så länge jag kan minnas haft en oförtjänt usel hemsida. Men vi är en stor byrå med många medarbetare och det krävs mycket innan alla individer på byrån känner att en ny hemsida är representabel och rätt. Till slut kom vi i mål genom att förankra en enkel design och tydlig funktion och vi är alla extremt nöjda med resultatet, säger Joakim Norman, AD, Lowe Brindfors.

Ett digitalt nybygge i grevens tid…

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.