Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Viasats nya kampanj tar Hollywood hem till tv-soffan

Publicerad: 14 mars 2013, 11:28

I morgon börjar nya reklamfilmer för Viasat Film att rulla i tv. Här vill Viasat visa hur man tar hela världens filmer ända hem till tittarnas TV-soffa. I filmerna bjuds tittaren på miljöer från olika städer i världen.


Ämnen i artikeln:

Viasat FilmViasat

Viasats nya kampanj kommer att gå i TV4 samt i MTG:s egna kanaler. Filmerna kommer även att visas rikstäckande på bio och rulla på storbildsskärmen på Stureplan. Kampanjen pågår fram till mitten av april.

– Fokus ligger på att visa hur man tar hela världens filmer ända hem till tittarnas tv-soffa. Filmteamet har varit runt hela världen för att fånga vackra stadsmiljöbilder för att koppla samman dem med de senaste storfilmerna, skriver Karin Zingmark, pressansvarig för Viasat i ett pressmeddelande.

Filmen är en inhouse-produktion signerad MTGs Creative Services i London med ad:n Simon Mitchell och producenten William Chan.

Med kampanjen följer också en tävling där tittarna ska gissa på vilken känd svensk skådespelare rösten i reklamfilmen tillhör på Facebook.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Viasat FilmViasat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.