Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag19.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Reklam

Vice vd:n lämnar A-com

Publicerad: 25 februari 2008, 08:18

Johan Ahlborg, vice vd och affärsutvecklingschef, lämnar bolaget. –   Det är riktigt men vad jag ska göra är inte bestämt än, säger han till Resume.se.


Johan Ahlborg.

Så här skriver Fredrik Sandelin till personalen:

"Johan Ahlborg, vice VD i A-Com med ansvar för affärsutveckling och tillika grundare av Differ, kommer på egen begäran att lämna gruppen.

I den pågående processen med att se över de centrala kostnaderna i A-Com har det beslutats att avveckla den koncerngemensamma affärsutvecklingsfunktionen. Beslutet har fattats i fullt samförstånd med Johan, som idag innehar denna roll. Jag har fört en dialog med Johan om olika möjligheter för att behålla honom i organisationen, men han har känt att det nu är rätt timing för honom att lämna gruppen. Jag hade helst sett att han var kvar i koncernen men har full respekt för hans beslut.

Jag vill passa på att framföra ett varmt tack till Johan för ett förtjänstfullt arbete under hans drygt elva år i koncernen och önska honom all lycka till i framtida utmaningar!"

Johan Ahlborg:

– Det är riktigt att tjänsten dras in. Jag har själv rekommenderat att dra in affärsutvecklingsrollen. Det står jag 100 procent bakom. Vi behöver jobba med de centrala kostnaderna. Men jag har formellt sagt upp mig.

Kommer fler tjänster att dras in?
– Inte vad jag vet.

Vad ska du göra nu?
– Det finns en hel del intressanta idéer och tankar men inget är klart än.

Claes de Faire

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.