Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Victoria Silvstedts nya reklamjobb

Publicerad: 5 april 2011, 11:21

Fotomodellen Victoria Silvstedt har huvudrollen i norskägda spelbolaget Betsafe.com:s fem kommande reklamfilmer.


Ämnen i artikeln:

Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt blir sminkad inför reklaminspelningarna. Foto: Betsafe.com

Victoria Silvstedt har en framgångsrik modellkarriär bakom sig med bland annat en topp tio-placering i Miss World. Hon har även varit Playmate of the Year i Playboy och biträde till programledaren i det franska underhållningsprogrammet "Lyckohjulet". Nu ska hon fronta Betsafes reklamkampanj.

– Jag blev alltid vald först på gymnastiken, speciellt när vi skulle spela basket. När jag var ung älskade jag också att åka skidor på vinterhalvåret, speciellt super G och fotboll var det bästa på sommaren. Jag går gärna på idrottsevenemang själv, säger Victoria Silvstedt till norska Kampanje.

Reklamfilmerna utspelar sig på Silvstedts yacht där hon på olika sätt förklarar för båtpersonalen hur lätt och enkelt det är att spela på Betsafe.com.

– Victoria är en riktig matchexpert och visar att hon tycker om allt från fotboll till poker, säger Michael Mellqvist, informationschef på Betsafe.com, till Kampanje.

Reklambyrån Family Business ligger bakom filmerna som kommer att visas i norsk tv med början i mitten av april i kanalerna TV3, Viasat 4, MTV, National Geographic, The Voice och Eurosport.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Victoria Silvstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.