onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

"Viktigt att gå vidare"

Publicerad: 14 september 2010, 12:19

Garbergs cd/ad, Lotta Mårlind, är inte förvånad över att Nina Åkestam och Sandra Beijer lämnar: – De kom direkt från skolan och har varit hos oss i fyra år. För ens egen utveckling är det viktigt att gå vidare. Jag gjorde samma sak då jag började på Mother i London.

Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerNina ÅkestamGarbergsLotta Mårlind

KB

Karl-Johan Byttner


Lotta Mårlind.

Hon menar att då den svenska byråstrukturen ser ganska lik ut är det viktigt att få internationella erfarenheter:

– Det är ett naturligt kliv, men jag kommer naturligtvis att sakna dem jättemycket. De är duktiga och inspirerande arbetskamrater, säger Lotta Mårlind.

Hon är mycket imponerad av hur Nina Åkestam kunde gå från att arbeta som strategisk planner och sedan gå över till att bli en slagkraftig copywriter. Hon är också imponerad över Nina Åkestams frispråkighet:

– Nina Åkestam säger vad hon tycker och det är verkligen befriande med personer som vågar stå för sina åsikter, säger Lotta Mårlind.

Hon tycker också det är spännande hur Sandra Beijer kom från en copywriterutbildning och snart gjorde sig ett namn i bloggvärlden inom mode och form:

– Hon är verkligen otroligt insatt i området. Hon är dessutom lite av en allkonstnär, säger Lotta Mårlind.
Utåt sett kanske Sandra Beijer och Nina Åkestam har sett ut som ett radarpar som alltid arbetar tillsammans, men detta visar sig vara en sanning med modifikation.

– Det har varit tydligt här på byrån att man är olika individer och man har också från gång till annan varit involverade i olika projekt, säger Lotta Mårlind.

Så du tycker alltså inte att man har varit oskiljaktiga likt siamesiska tvillingar?
– Nej, jag tycker tvärtom att man har kompletterat varandra på ett bra sätt, säger hon.

Då jag var i Cannes var det en kväll som Nina Åkestam och Sandra Beijer uppträdde som DJ:s. Man kan väl säga att det inte var mainstream-musik som spelades?

– De är unga och trendiga. Så nu slipper man känna sig så gammal, haha, säger Lotta Mårlind.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev