Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Villard får topptjänst på Lowe Brindfors

Publicerad: 21 maj 2012, 11:21

Rickard Villard, Lowe Brindfors.

Foto: BVjörn Elgstrand.

Efter Bjarte Eides sorti som vd befordras nu Rickard Villard, Han har tidigare varit CD men får nu en absolut nyckelroll som Executive Creative Director, ECD, på byrån. Stockholm ska åter bli centralt kreativt nav inom Lowe-nätverket.

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsRickard VillardBjarte Eide

MH

Magnus Helander


Fram till dess att en ny vd har rekryterats kommer Lowe Brindfors att  drivas av en  ledningsgrupp bestående av just Rikard Villard, Michael Wall, CEO för Lowe & Partners, och Christina Larsson som tar hand om för alla finansiella och  administrativa arbetsuppgifter. Michael  Wall, CEO för Lowe & Partners Worldwide, sa i samband med Bjarte Eides exit att Lowe Brindfors ska tillbaka till den  kreativa position som byrån en gång haft. Idag kom beskedet att Rickard Villard utses till Executive Creative  Director på byrån och blir en nyckelperson i den nya ledning som håller  på att bildas.

– Att  tillsätta Rickard Villard som Executive Creative Director, och en  nyckelperson att driva byrån vidare, är en markering att kreativitet  måste stå i fokus i en byrå med Lowe Brindfors kapacitet och historia.  Rickard har en fantastisk kombination av egenskaperna talang, passion  och ledarskap, som bidrar till att hans omgivning alltid vill prestera  på topp, tillsammans med honom. Han är helt rätt person att driva byråns  kreativa erbjudande åt våra kunder, säger Michael Wall, CEO Lowe Worldwide, i en kommentar.

Stockholm ska åter bli centralt kreativt nav inom Lowe-nätverket, en position  byrån tappat under senare år.

– Jag  är hedrad och stolt samt otroligt hungrig på den uppgift som Michael  och Lowe-nätverket har gett mig. Jag känner ett stort stöd från både  ägare, kunder och kollegor inför uppgiften att driva Lowe Brindfors in i  framtiden, säger Rickard Villard, nyutnämnd Executive Creative Director  på Lowe Brindfors.

Rekryteringen av ny vd är redan inledd och kommer att kommuniceras inom de  närmsta månaderna.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev