Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Ving: Vi har bästa hotellen på Mallorca

Publicerad: 28 april 2008, 09:21

Hotellet är på väg att bli viktigare än resmålet. Den trenden tar Ving fasta på i sin nya kampanj med start i morgon. Budskapet: Bästa boendet med strandläge på Mallorca.


Annonsen i Vings nya kampanj.

Svenskarnas ökade intresse för heminredning har skapat en ny restrend – hotellet har för många blivit viktigare än själva resmålet. Resenärerna väljer hotell först, därefter resmålet. Kraven på hotellboendet har ökat – strandläge är viktigast, men det ska också vara lite lyxkänsla med snygg design.

– Vi har sett den här trenden i flera år, tydligast blev det i höstas med kampanjen för Kanarieöarna där vi lyfte fram hotell med hög designfaktor. Det fick ett väldigt stort genomslag och bidrog till att höja hela Kanarieöarna som resmål, säger Vings marknadschef Claes Pellvik.

I nya kampanjen fokuserar Ving på boendet på Mallorca, researrangörens populäraste resmål på sommarhalvåret. Ving basunerar ut att man har det bästa hotellutbudet på Mallorca och flest hotell med strandläge.

– Vi vill berätta att reser man med Ving så bor man också lite bättre, säger Claes Pellvik.

Kampanjen, som pågår i tre veckor, är gjord av reklambyrån Forsman & Bodenfors och liksom i kampanjen för Kanarieöarna i höstas har mycket krut har lagts på fotot. Denna gång heter fotografen Stellan Herner.

Reklamen kommer att synas i kvälls- och landsortspress, på webben med banners på aftonbladet.se och blocket.se, samt även på en kampanjsajt på ving.se.

Arbetsgruppen

Arbetsgrupp på Forsman &  Bodenfors:
Greger  Andersson, projektledare
Erica Berghagen, produktionsledare
Jonas Enghage, copy
Karin Jacobsson, AD
Karin Nolmark, Lars Jansson, formgivare
Lars Jansson,  webdirector
Sophia  Lindholm, byråproducent webb
Tobias Nordström, Planner

Fotograf: Stellan Herner / SKARP AGENT.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.