Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vinn ditt drömbröllop

Publicerad: 7 juni 2012, 06:40

Foto: Colourbox.

Carlsbergs alkoholfria cidervariant BEO återvänder i sommar. Bryggeriet har inlett ett samarbete med Lugna Favoriter och Underbara Bröllop som gör att man kan vinna sitt eget drömbröllop. Det finns bara ett krav för att få tävla – man måste dela med sig av sitt frieri.


Ämnen i artikeln:

CarlsbergLugna Favoriter

– BEO är en uppskattad alkoholfri dryck och hör hemma på alla  festliga tillställningar i sommar, bröllop är givetvis ett av dem, säger  Christel von Schantz, marknadschef för vattnen och läsk på Carlsberg  Sverige i en kommentar.

Sommarkampanjen Vinn ditt drömbröllop går  ut på att svenska folket postar sina frierier på kampanjsidan och försöker få så många som möjligt att "gilla" frieriet.

Den som  vinner får ett bröllop till ett värde av 80 000 kronor samt sin alldeles  egen bröllopskoordinator. På bröllopet flödar det naturligtvis av BEO.

Tävlingen  inleds den 8 juni, det vill säga fredag, och pågår i fem dagar. Varje  dag presenteras friet med flest gillanden i Lugna Favoriter och är  därmed direktkvalificerat till finalen.

En jury utser sedan  vinnarbidraget, vilket meddelas i Lugna Favoriters direktsändning  fredagen den 15 juni:
– Vinn ditt Drömbröllop passar våra lyssnare  väldigt bra, så det känns extra kul att få presentera tävlingen hos  oss, säger Jenny Nilsdotter på Lugna Favoriter.

Juryn består av  Niclas Wahlgren från just Lugna Favoriter, Christel von Schantz från  Carlsberg och Caroline Ekholm från Underbara Bröllop.

BEO är en alkoholfri dryck utan tillsatser och introducerades i Systembolagets tillfälliga sortiment under 2011.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

CarlsbergLugna Favoriter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.