Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vinner pris för sitt dansande cv

Publicerad: 28 oktober 2013, 09:16

Hans jobbansökan var en uppmärksammad salsavideo.
Nu har William Sjögren, utbildad marknadsförare vid Medieinstitutet i Stockholm, tilldelats priset Årets Popretoriker, ett nyinstiftat pris från Retorikbyrån Popretorik.


William Sjögren söker jobb som digital kommunikatör, med fokus på sociala  medier.

Hans jobbansökan är en video där han dansar salsa.

För sitt innovativa grepp vinner William Sjögren utmärkelsen Årets Popretoriker, ett pris som delas ut för första gången. Framgent ska det årligen gå till någon, eller några som ”tänjt på gränsen till traditionell kommunikation”.

– Popretorik är stolta över att ge William Sjögren och hans kreativa cv, där han dansar fram sitt budskap 2013 års Popretorikpris. Priset är i form av en stol. Vi kallar statyetten Talarstolen. En stol man kan sitta på och fundera, likväl som man kan ställa sig på den för att få nya perspektiv. Vi hoppas att priset ska belysa vikten av kreativitet och modigt tänk då någon vill nå fram med sitt budskap. Vi önskar William lycka till i framtiden, säger Kjell Dahlin, vd på Popretorik.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.