tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vinter bakom CityLife

Publicerad: 10 december 2013, 11:13

Nya magasinet.

Vinter gör den nya tidningen CityLife för kunden Citycon – fastighetsbolaget som nu ger Vinter fortsatt förtroende som kommunikationsbyrå.

Ämnen i artikeln:

Vinter

MH

Magnus Helander


Inom ramen för uppdraget att skapa integrerade kampanjer för totalt tio köpcentrum i landet har Vinter tagit fram tidningen CityLife.

Ann Werner
, marknadschef, Citycon:

– Tillsammans ville vi skapa en effektiv kanal för att stärka köpcentrumens nära relation med kunderna och vi har därför utvecklat ett redaktionellt magasin som distribueras i närområdet runt köpcentrumen, säger hon i ett pressmeddelande..

Helena Eriksson
, business director, Vinter:

– Vi har i raketfart utvecklat och producerat ett redaktionellt magasin. Lösningen ligger i linje med den utveckling som sker nu där mer och mer av reklampengen går från traditionell reklam till egna utvecklade kanaler som tidningar och nyhetswebbar. Här är Citylife ett första steg som kommer att stärka Citycons kommunikativa ekosystem.

Citycons köpcentrum i Sverige: Liljeholmstorget Galleria, Åkersberga Centrum, Jakobsbergs Centrum, Tumba Centrum, Högdalen Centrum, Åkermyntan Centrum, Fruängen Centrum, Strömpilen, Stenungs Torg och Kista Galleria.

Totalt har Citycon 38 köpcentrum i Sverige, Finland och Baltikum.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev