Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Viral film ska locka jobbsökande

Publicerad: 17 oktober 2008, 08:13

Consignit och Altran Technologies tar till ett annorlunda grepp för att få folk att söka jobb hos dem. Bakom webbfilmen står den Göteborgsbaserade reklambyrån Dedicate.


Dedicate har tagit fram kampanjkonceptet och filmidén som går ut på att visa utmaningar och teamwork på ett lite annorlunda sätt. Kampanjen ska också visa att Consignit och Altran Technologies, som har ”Playground for Innovation” som motto, tycker att det ska vara kul på jobbet.

 I filmen syns en anställd som tar kollegorna och arbetsplatsens möbler till hjälp för att klä på sig. Flera av företagens anställda medverkar själva i filmen och inspelningsplatsen är de gemensamma lokalerna i Göteborg.

 Filmen ska spridas viralt till it-konsulter och innovativa ingenjörer .
 –  Vi vill rikta ljuset på Consignit och Altran som annorlunda arbetsgivare.  Hos oss är alla delaktiga och här gör du karriär i dig själv, inte inom organisationen, säger Hans Johansson, vd på Consignit.

 Filmen ska locka in folk till en sajt. Filmen och kampanjportalen har producerats av Bobby Works.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.