Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Viral succé för selfie-krig mellan Bryant och Messi

Publicerad: 11 december 2013, 10:00

Kobe Bryants och Lionel Messis selfie-battle har fått över 70 miljoner Youtube-klick. Budskapet från annonsören Turkish Airlines är att man flyger till fler destinationer än något annat bolag.


Ämnen i artikeln:

Lionel MessiSelfie

Basketstjärnan Kobe Bryant i Los Angeles Lakers återvände till planen i söndags efter en skada, enligt Adweek.

Han  har dock triumferat på ett annat plan redan efter att nyligen ha  genomfört en marknadsföringskampanj åt Turkisk Airlines ihop med Barcelonas världsspelare Lionel Messi.

Kampanjen är redan uppe i 70 miljoner Youtube-klick.

Kobe  Bryant och Lionel Messi har marknadsfört flygbolaget tidigare och  kämpat om uppmärksamheten från en kille som ser upp till båda  stjärnorna, men som till slut faller pladask när en flygvärdinna erbjuder honom glass.

Denna gång utkämpar idrottsstjärnorna en annan strid – ett selfie-battle.

Kobe  Bryant inleder med en selfie från kinesiska muren, men Lionel Messi  svarar med en dykbild från Maldiverna. Kobe Bryant vill inte vara sämre  utan fixar en likadan dykbild med en haj i bakgrunden och så fortsätter  det.

Det hela kulminerar i Istanbul där Lionel Messi tror sig ta en  selfie, men Kobe Bryant dyker upp i bakgrunden i exakt samma ögonblick  som bilden tas.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Lionel MessiSelfie

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.