Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Vitamin Well sponsrar golfstjärna

Publicerad: 12 juli 2016, 10:00

Alex Norén.

Foto: Pressbild/Vitamin Well

Sportdrycken tar ytterligare ett steg in i sportvärlden, nu i form av ett nytt samarbete med svenska golfstjärnan Alex Norén.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimović

Vitamin Well har gjort flera omtalade reklamfilmer med Zlatan, är svenska landslagets officiella sportdryck och har sponsrat Midnattsloppet. Ambitionen är att bli en given del av sportvärlden och nu tar man ytterligare kliv i och med ett nytt sponsoravtal med svenska golfstjärnan Alex Norén.
– Alex Norén är en av sportens mest dedikerade och ödmjuka spelare. Alex' framgångar tillsammans med hans engagemang har gjort honom till ett stort föredöme bland många lovande ungdomar – en viktig förebild som vi vill lyfta genom vårt samarbete, kommenterar Mariette Wolfers, Vitamin Wells marknadschef i Sverige.

Golfprofilen har vunnit Europatouren fem gånger, tagit hem Nordea Master 2015 och vann senast i helgen Scottish Open på Europatouren.
– Vitamin Well ligger ständigt i framkant och vågar vara innovativa, vilket stämmer väl överens med mina tankar och värderingar. Tillsammans med Vitamin Wells drycker ser jag nu fram emot en fortsatt fantastisk golfsäsong med spel i de största tävlingarna i världen, säger Alex Norén.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.