Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Volontaires toppvärvning

Publicerad: 22 augusti 2013, 09:49

Jenny Hagblom.

Volontaire slår till med en stjärnvärvning – från sin kund. Jenny Hagblom, kommunikationsstrateg på Svenska institutet. Hon har arbetat nära Volontaire med prisbelönta ”Curators of Sweden” och som ansvarig för utbildningen ”Made @Sweden” under Cannes Lions.


Ämnen i artikeln:

VolontaireCurators of SwedenJenny Hagblom

Jenny Hagblom blir senior projektledare på Volontaire som vill stärka satsningen på internationella uppdrag.

Jenny Hagblom har över femton års erfarenhet av internationellt  kommunikationsarbete inom en rad olika branscher. Bland annat som  projektledare på Prime, som pr- och kampanjkoordinator för Demokraterna i  USA, som fristående konsult samt som pressekreterare  på SR Berwaldhallen.

– Jenny har en unik kombination av erfarenheter som passar perfekt med  vår ambition att skapa handlingskraftig kommunikation som blir oberoende  av geografi. Det gjorde det omöjligt för oss att inte agera då vi fick  reda på att hon skulle söka sig vidare säger  Carl Unger, vd för Volontaire, i ett pressmeddelande.

Som kommunikationsstrateg på Svenska  institutet (SI) har Jenny Hagblom arbetat med pr- och varumärkesutveckling för  SI och Sverige. I sin roll har hon haft ett nära samarbete med  Volontaire, bland annat med "Curators of Sweden" och senast  utbildningen Made @Sweden under Cannes Lions i juni i år.

– Jag har stor respekt för den integritet och uthållighet som Volontaire  står för och delar synen på hur företag och organisationer ska agera  för att förtjäna förtroende och engagemang. Som projektledare hoppas jag  kunna bidra till att fler kunder vågar lyssna  på sina konsumenter och användare. Det är de som sätter spelreglerna  för vilka företag som blir framgångsrika. Inte byråerna, säger Jenny  Hagblom i pressmeddelandet.

Hon blir Volontaires artonde medarbetare och kommer från och med den 2  september att arbeta som senior projektledare för några av byråns  största kunder.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.