Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Volontärbyrån vill uppmana till ideellt arbete med ny film

Publicerad: 7 maj 2018, 14:35

Foto: Kampanjfilm från Youtube

Med den nya filmen vill Volontärbyrån visa unga att det är enklare än man kan tro att engagera sig ideellt.


Ämnen i artikeln:

PrimeReklam

Volontärbyrån vill inspirera och engagera unga att arbeta idellt. Nu lanserar de en kampanj för att visa hur enkelt det kan vara att engagera sig ideellt.

– Vi möter många som verkligen vill göra skillnad, men som inte riktigt vet hur eller var. Vi vill visa att det finns en massa olika sätt att engagera sig på, och att det är enklare än man kanske tror. Vi vill också lyfta hur otroligt givande och utvecklande att engagera sig ideellt – många volontärer säger att de fått ett mer meningsfullt liv tack vare engagemanget. Vi vill helt enkelt hjälpa fler att hitta just sin grej, säger Anna Snell, kommunikationsansvarig på Volontärbyrån, i en kommentar.

I Sverige engagerar sig idag varannan svensk i någon form av ideellt arbete, men det finns fortfarande många organisationer som söker fler volontärer. Med kampanjen hoppas nu Volontärbyrån att detta ska bli enklare.

Filmen är framtagen i samarbete med stöd av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Kommunikationsbyrån Prime har tagit fram idén och Othervice har gått in som produktionsbolag.

Se kampanjfilmen nedan:

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

PrimeReklam

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.