Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Reklam

Volvo hyllar sina anställda med konsert på fabriksgolvet

Publicerad: 30 november 2016, 08:21

För första gången sedan öppningen år 1964 har Volvo Cars hållit en konsert på fabriken i Torslanda. För underhållningen stod hyllade artisten Sabina Ddumba.


Ämnen i artikeln:

VolvoVolvo CarsReklamfilmForsman & BodenforsPer Carleö

Pekka Langer och Lill Lindfors stod på scen när Volvo slog upp portarna till fabriken vid Torslanda i Göteborg. Sedan dess har det varit tyst – fram tills nyligen. Då bjöd nämligen Sabina Ddumba, prisad som årets nykomling 2016 på både P3 Guld och Grammisgalan, Volvos anställda på en konsert.

Konserten ägde rum under lunchpausen på en caféyta mitt i monteringsfabriken. Över 400 medarbetare i fabriken kom för att lyssna. Konceptet, som byrån Forsman & Bodenfors ligger bakom, gick under benämningen Factory Unplugged.
– Musik är en viktig hörnsten för oss. Vi vill fortsätta att vara plantskola för nya artister likväl som vi ser ett stort värde i att arbeta med dem som redan är etablerade. Musik adderar energi och kreativitet till våra kampanjer. Mycket glädjande är också att musiken får sitt eget liv, att vi är med och bidrar till att musiksverige får nya stjärnor och musik som spelas långt efter det att våra kampanjer avslutats, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige, i en kommentar.

Sabina Ddumba framförde låten "Carry On" i kampanjen för Volvo V40 i våras. Livespelningen av samma låt har nu spelats in och går att se på Volvos sociala mediekanaler.

Se filmen här:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.